Дегустационно меню


Главен готвач Davide Marcon
Казвам се Давиде Маркон и след 12 години опит в най-добрите европейски ресторанти Michelin реших да отворя първия си ресторант в София. Това е моето есенно дегустационно меню, в тези 5 ястия, са създадени от мен, за да ви дам кулинарно изживяване на високо ниво.

Нашето Дегустационно меню
Разгледайте нашите традиционни менюта или ни оставете да създаваме
нещо ново за вас.
Дегустационно меню
-
Карпачо от миди "Capasanta" 90 г
Карпачо от миди "Capasanta", кедрови ядки, песто и червени плодове.
Алергени (7,8,14)
-
Поширано Яйце 240 г
Поширано Яйце , пяна от скаморца, хрупкав артишок и трюфел
Алергени (1,3,7)
-
Ризото с манатарки 150 г
Ризото с манатарки, емулсия от стриди и прегорял лук на прах.
Алергени (5,6,7,9,10,14)
-
Патешки гърди 150 г
Патешки гърди , севиче от тиквияки и моркови и мус от кокос.
Алергени (5,6,7)
-
Шоколадово суфле 150 г
Шоколадово суфле от черен шоколад 70% , солен карамел и кристализирани фъстъци.
Алергени (1,3,5,6,7,8)
Приготвянето на това Меню, изисква внимание и прецизност, поради което трябва да се поръча от цялата маса.
Офертата е 100 лв без включени напитки.